içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

DİCLE ÜNİVERSİTEDE SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde düzenlenen satranç turnuvası büyük bir katılımla gerçekleşti.

DİCLE ÜNİVERSİTEDE SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
Haberi Sesli Dinle

 

 

Turnuvanın açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız ve Prof. Dr. Ezeli Azarkan da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç,  öğrencilerimize eğitim faaliyetlerinin yanı sıra kendilerini geliştirmelerini sağlayabilecek çeşitli turnuva ve organizasyonlarla sosyal aktivitelerine katkı sunma gayreti içerisinde olduklarının altını çizerek turnuvanın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı SKS Daire Başkanlığına teşekkür etti.

Öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gören ve gün boyu süren turnuva kapsamında Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi öğrencisi Ahmet Kutay birinci, Tıp Fakültesi öğrencisi Halis Çetin ikinci, Hukuk Fakültesi öğrencisi Fahri Seyrek üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan ve Genel Sekreter M. Sıddık Teksin tarafından takdim edildi.

Tarih: 07-05-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum